Køkkener

Alle de køkkener i kan se på vores sider er alle lavet helt efter kundernes ønsker. Alle har haft deres egen drøm om hvordan det skulle se ud. Langt de fleste har været i mange forskellige køkkenbutikker, men ikke lige fundet det de søgte, de var alle for ens. Derefter har de så søgt på nettet og derved, fundet vores hjemmeside og set at, Ikke to af de køkkener vi har lavet er ens. Vi prøver at gøre en ære i at hjælpe så godt vi kan med at vejlede i både indretningen, størrelse, udseende og farve

køkkener
Snedkerkøkken
køkkener
Landkøkken
Køkkener
Rammekøkken

Køkkener

Alle vores køkkener er snedker køkkener. Vi har bare delt det lidt op så det er lidt letter at finde rundt i. Dem vi kalder snedkerkøkkener er alle med indpålignende låger og skuffer. Så de flugter med korpus. Der er så 2 mm luft hele vejen rundt. Dem vi kalder for landkøkkener er alle med ud pålignende låger og skuffer, her går de 6 mm uden på korpus og er alle med synlige gammeldags hængsler. Alle er rammekøkkener, det vil sige at de er bygget op med en ramme så der er mellemrum mellem de enkelte moduler.

køkkener
Romantisk køkken
køkkener
Klassisk Køkken
køkkener
Kvalitets køkken

 

Så er der flere andre forskellige navne på køkkenerne, men det er egentlig kun de to som Snedkerkøkken og Landkøkken vi bruger, for at hjælpe dig med at finde forskellen på køkkenerne. At vi skriver Klassiske køkken, romantisk køkken osv er egentlig bare for at blive mere synlig på nettet, så du kan finde os.

køkkener
Små køkkener
køkkener
Mellem køkkener
køkkener
Store køkkener

Få et overblik på prisen

Alt efter hvor stor ens køkken er, og hvilken låge type man vælger, er prisen. Da alt virkelig er håndlavet, så tager det tid at producere et køkken. For at vejlede lidt med prisen har vi delt det lidt op i størrelser og låge type på køkkenerne. Vi har den billigste køkken ved at have glatte skuffefronter, dernæst kommer skuffefronter med ramme, som lågerne. Den sidste er så hvis man vælger at fyldningen i rammen skal have en friset kant. Landkøkkener koster mere end snedkerkøkkener, fordi det tager betydeligere længere tid at lave med udvendige låger end indvendige.

køkkener
Grå køkkener
køkkener
Hvide køkkener
køkkener
Landkøkken Skagen

Hos Buchhaves Møbelmageri tager vi meget gerne en uformel køkkensnak, for at hjælpe dig med at få et overblik på alle de muligheder du har, når du overvejer et nyt køkken.   Vores leveringstiden kan variere noget, da vi er et mindre værksted og alt er håndlavet.