Snedkerkøkken

Mulighed for storslået stil med et snedkerkøkken

Et snedkerkøkken fra Buchhaves Møbelmageri.

Alle vores køkkener er håndlavede snedker køkkener. Men vi har delt det op så dem vi kalder snedkerkøkkener er dem hvor skuffer og låger er indvendige. det vil sige at de flugter på linje med korpus.

Der er 2 mm luft mellem korpus og låge/skuffer.

Der er ikke to køkkener som er ens, bland andet fordi kunderne selv bestemmer hvordan deres køkken skal se ud. Men også fordi ikke to huse eller rum er ens.

Snedkerkøkken Vejle
snedkerkøkken
Snedker køkken Frederiksberg

snedkerkøkken
Snedker køkken Gentofte
snedkerkøkken
Snedker køkken Hornsyl

snedkerkøkken
Snedker køkken Haderslev
Snedkerkøkken
Snedker køkken Lundby

snedkerkøkken
Snedker køkken Hørsholm
snedkerkøkken
Snedker køkken kontor

Snedker køkken KBH

snedkerkøkken
Romantisk køkken Lundborg
snedkerkøkken
Snedker køkken Lyngby

snedkerkøkken
Snedkerkøkken Skævinge
snedkerkøkken
Snedker køkken Roskilde

snedkerkøkken
Snedker køkken Rungsted
snedkerkøkken
Snedker køkken Skanderborg

snedkerkøkken
Snedker køkken  Sverige
snedkerkøkken
Snedker køkken Skodsborg

Erfaring med Snedkerkøkkener
Vi har i vores værksted stor erfaring med lige præcis denne stil. Kombinerer man gedigent håndværk og smukke detaljer i de helt rigtig og holdbare materialer, vil et landkøkken eller snedkerkøkken ofte være mange boligejeres køkkendrøm. Køkkenet skal fremstå som et møbel, der er helt tilpasset rummet. Alle køkkener og det øvrige inventar bliver fremstillet individuelt. Køkkenet er ofte en central del af den samlede bolig, men vi tager også de øvrige rum med i betragtning. Buchhaves Møbelmageri kan lave dit køkken, lige efter dine køkkendrømme. Dit køkken indrettes så det rummer den stemning og det lys, som klæder boligen bedst, og samtidig giver dig det moderne køkkens bekvemmeligheder.

Hos Buchhaves møbelmageri
Buchhaves Møbelmageri har fokus på at udvælge fornuftige materialer som fungere i produktionen af håndlavede køkkener, når materialerne udvælges til dit håndlavede landkøkken. Malede møbler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, som kunden ønsker.
Hos Buchhaves Møbelmageri tager vi meget gerne en uformel køkkensnak og hjælper til at give dig et overblik på de umiddelbare muligheder du har når du overvejer nyt køkken. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer, men vi giver altid et fast tilbud hvortil der også medfølger tegninger. I løbet af processen kommer vi gerne ud og måler op. Vær opmærksom på at vores leveringstiden kan variere noget, da vi er et mindre værksted og alt er håndlavet.