Møbler

Her finder du masser af møbler

Her på siden kan du se et udsnit af de møbler vi laver ud yderligere. Vælg et af billederne nedenfor eller klik på kappen og se vores møbel hjemmeside. Her kan du se et væld af møbel muligheder til inspirer dig til lige det du står og ønsker dig. Møblerne er opdelt så det er mere overskuelig for dig at finde frem til hvad de forskellige former for møbler. Og finder du ikke lige det du søger så på hjemmesiden så kontakt os gerne. Så får vi en snak om lige det du står og mangler og hvordan vi kan hjælpe til at producere drømme møblet.

   Klik på ikonet og der åbner et nyt vindue

Vitriner

Vitriner er smukke møbler der kan opløfter ethvert rum din stue, gang eller køkken. Det kan være indbygget, ophængt eller måske et fast stående møbel, det er helt op til dine behov. Kombiner skabet med skuffer og få ekstra opbevaringsplads til alle de ting man ikke kan undvære men ønsker skjult.

Møbler
Vitriner
Bænke

Bænke eller slagbænke er ikke for alle, de kan være store og fulde en del i hjemmet. Med de kan være funktionelle og hyggelige i hjemmet hvis de er tilpasset perfekt.
Med Slagbænken kan du gemme alverdens ting under som altid er let at komme til.

Møbler
Bænke

Reoler

I tilfælde af opbevaringsproblemer kan det være at hjemmet trænger til nogle reoler. Få en reol lige i den størrelse du ønsker, det er også muligt at få den indbygget eller ophængt, det er op til dig. Alle reolerne kan fås malet, bejdset, lakeret, oliebehandlet eller ubehandlet. Malede reoler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, som kunden ønsker.

Møbler
Reoler

Børnemøbler

Et af vores meget populære produktioner er børnemøbler. Især vores børnemøbelsæt, med slagbænk, bord og stol er charmerende og robuste så de kan modstå alverdens leg. Børnemøbler i alle tænkelige udførelser karlekammerskab, garderobe, borde slagbænk eller noget helt andet. Ja det er kun fantasien som sætter grænser. Så mangler du et stor eller lille børnemøbel så kontakt os og vi får en snak om mulighederne.

Møbler
Børnemøbler

 

Møbler
Skænke
Skænke

Skænke er gode til at flette ind i hjemmet, så stilen bibeholdes og samtidig komplimentere rummet.. du kan bibeholde din stil lige som du ønsker. Det er helt op til kunden hvordan opbygningen skal være. Skænke løser ikke bare opbevaringen men er også med til at give rummet mere liv og udsmykning.

Møbler
Skabe
Skabe

Er hjemmet uoverskuelig på grund af alverdens ting så kan et skab måske hjælpe. Få et skab som opfylder dine opbevaringsbehov hos Buchhaves møbelmageri og sig farvel til uoverskueligheden. Få skabet lige i den størrelse du ønsker, det er også muligt at få den indbygget, det er op til dig. Alle skabe kan fås malet, bejdset, lakeret, oliebehandlet eller ubehandlet.

Små møbler

Stå du og mangler et lille møbel, måske en fin hylde til entreen eller badeværelset så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Få inspiration i vores gemmer af små møbler og når du er klar, så kontakt Buchhaves møbelmageri. Vi hjælper dig til at finde frem til det perfekt møbel til dig lige efter dine ønsker og behov.

Hos Buchhaves møbelmageri

Vi fokusere på at udvælge fornuftige materialer til produktionen af vores håndlavede møbler. Vores møbler bliver produceret i poppelplader og knastfri fyrretræ. Vi sprøjtemaler alt i hånden i vores egen lille malerafdeling. Farve og behandling er helt op til kunden, så du bestemmer selv hvordan dit møbel skal se ud.
Hos Buchhaves møbelmageri tager vi meget gerne en uformel snak om det møbel du er på udkig efter og hjælper til at give dig et overblik på de muligheder der er. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer. Vi giver altid et tilbud hvortil der også medfølger en tegning.
Vær opmærksom på at vores leveringstiden kan variere noget, da vi er et mindre værksted og alt er håndlavet.

Efter kundens Behov

Det er vores fornemste opgave at nå frem til den løsning som passer til et produkt du bliver glad for. Vi lytter først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. Dermed sikre vi os at du og din familie bliver glade og tilfredse med det vi levere. Det er med omtanke og sans for detaljer at vi producere alt i vores værksted. Derfor er alt vi levere er i højeste kvalitet og udarbejdet i samarbejde med dig som kunde.