Køkkener

Samlingspunktet

Køkkener er for de fleste et af de rum der bliver brugt meget tid i.
Om man  bruger oceaner af tid på at kreere kulinariske retter.
Sidde og arbejde med en skøn kop kaffe.
Måske fikse et hurtig let måltid. Ja eller nyde en stud med venner eller familie.
Det er ofte et naturlig samlingspunktet for den travle familie.

Køkken
Køkken 6
køkken
Køkken 1: Stor køkken
Køkken 1
Køkken 2
Køkken
Køkken 3
Hos Buchhaves møbelmageri

Det er vores fornemste opgave at forstå hverdagens rutiner og behov. Så vi bedst mulig kan rådgive dig og designe lige det køkken, som du og din familie står og drømmer om. For at nå frem til den bedste køkkenløsning, lytter vi først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. Dermed sikre vi os at du og din familie bliver glade og tilfredse med jeres nye køkken. Det er med omtanke og sans for detaljer at vi producere vores køkkener. Og derfor er alt vi levere er i højeste kvalitet.

Køkken
Køkken 4
Køkken
Køkken 5
landkøkken
Landkøkken Skagen
Efter kundens behov

Buchhaves Møbelmageri har fokus på at udvælge fornuftige materialer som fungere i produktionen af håndlavede køkkener, når materialerne udvælges til dit håndlavede landkøkken. Malede møbler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, som kunden ønsker.

Hos Buchhaves Møbelmageri tager vi meget gerne en uformel køkkensnak og hjælper til at give dig et overblik på de umiddelbare muligheder du har når du overvejer nyt køkken. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer, men vi giver altid et fast tilbud hvortil der også medfølger tegninger. I løbet af processen kommer vi gerne ud og måler op.