Klassisk køkken

Søger du inspiration så prøv klassisk køkken

Det variere meget hvad folk mener når de tænker på et klassisk køkken. Klassisk betyder på ingen måde gammeldags, det betyder der er fokus på gennemtænkt design som kan holde i mange år uden at lade sig mærke af forskellige modelunder. En ting er helt sikker alle ønsker et funktionelt køkken som giver det indtryk der passer i deres hjem. Derfor er kombinationsmuligheder og opbygning utrolig vigtig når du skal beslutte dig for udformning og design af dit køkken.
Søger du køkken og måske lidt inspiration kan du se et væld af muligheder på vores hjemmeside. Så få det klassiske køkken som du drømmer om, med atmosfære, personlige detaljer og stil. Altsammen uden at gå ned på funktionalitet og lækre bekvemmeligheder.

Klassisk køkken
Klassisk Snedkerkøkken Victor
Klassisk Køkken
Klassisk Landkøkken Mors
snedkerkøkken
Snedkerkøkken Vejle
klassisk køkken
klassisk Snedkerkøkken
Klassisk køkken
Klassisk landkøkken Folehave
Klassisk køkken
Klassisk Landkøkken på 4 sal
Klassisk køkken
Klassisk Landkøkken Sevel

Hos Buchhaves møbelmageri

Vi fokusere på at udvælge fornuftige materialer til produktionen af dit håndlavede køkkenen.Vi ser køkkenet som et møbel, der er helt tilpasset det enkelte rum. Samtidig er køkkenet ofte en central del af den samlede bolig og derfor tager vi også de øvrige rum med i betragtning. Vores møbler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, du som kunde ønsker.
Hos Buchhaves Møbelmageri tager vi meget gerne en uformel køkkensnak og hjælper til at give dig et overblik på de umiddelbare muligheder du har når du overvejer nyt køkken. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer, men vi giver altid et fast tilbud hvortil der også medfølger tegninger. I løbet af processen kommer vi gerne ud og måler op.

Efter kundens Behov

Det er vores fornemste opgave at forstå hverdagens rutiner og behov. Så vi bedst mulig kan rådgive dig og designe lige det køkken, som du og din familie står og drømmer om. For at nå frem til den bedste køkkenløsning, lytter vi først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. Dermed sikre vi os at du og din familie bliver glade og tilfredse med jeres nye køkken. Det er med omtanke og sans for detaljer at vi producere vores køkkener. Og derfor er alt vi levere er i højeste kvalitet.
Vær opmærksom på at vores leveringstiden kan variere noget, da vi er et mindre værksted og alt er håndlavet.