Garderober som giver opbevaring til hele hjemmet

Snedker håndlavede indbygningsskabe

Garderober. Buchhaves Møbelmageri er et snedkeri beliggende i Holstebro. Vi har stor erfaring med at lave unikke indbygningsskabe til danske boliger i hele Danmark. Når danskerne skal vælge garderobe til deres hjem, falder valget ofte på et indbygningsskab. Det gør det, fordi det giver et enkelt og stilrent udtryk i dit hjem og falder i et med rummet.

Uanset hvordan din bolig ser ud, eller hvor dit indbygningsskab skal placeres, bygger vi det gerne for dig. For os er det vigtigt altid at finde frem til den bedste individuelle løsning for dig, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed.

……………………………………………………………………………………………………..

Kontakt os for at høre nærmere.

 

Garderober
Garderober 15

 

…………………………………………………………………………………………

Garderober
Garderobeskab 1
Garderober
Garderobeskab 2
Garderober
Garderobeskab 3

………………………………………………………………………………………….

Garderober
Garderobeskab 4
Garderober
Garderobeskab 5
Garderober
Garderobeskab 6

………………………………………………………………………………………….

Garderober
garderobeskab 7
Garderober
Garderobe 8
Garderober
garderobeskab 9

…………………………………………………………………………………………………

Lige så det passer

Det er vigtigt at ens garderober passer ind i hjemmet og til din stil. Her på siden kan du se adskillige garderober med forskellige udformninger. Der er store og små garderober med indvendige, udvendige helt indbygget skabe, det er dine ønsker som er afgørende. Søger du måske lidt inspiration kan du se et væld af muligheder på vores hjemmeside. Få det du drømmer om, med atmosfære, personlige detaljer og stil. Altsammen uden at gå ned på funktionalitet og fed design.

………………………………………………………………………………………………..

Garderober
Garderobeskab 10
Garderober
Garderobeskab 11
Garderober
Garderober 12

……………………………………………………………………………………………….

Drømmer du om en fantastisk garderobe i et lækkert design, som passer perfekt ind i dit hjem?

En fed garderobe handler om mere end et sted at gemme dine ting af vejen. Vi tilbyder garderobeløsninger, der skaber ro, orden og overblik i hele dit hjem. Som er lige i din stil og med gennemført design

Efter kundens Behov

Det er vores fornemste opgave at nå frem til den løsning som passer til til badeværelse. Vi lytter først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. Dermed sikre vi os at du og din familie bliver glade og tilfredse med det vi producere. Det er med omtanke og sans for detaljer at vi producere vores bademøbler. Derfor er alt vi levere er i højeste kvalitet.

…………………………………………………………………………………………….

Garderober
garderobeskab 13
Garderober
skunkskab 14
Garderober
Garderobeskab 16

…………………………………………………………………………………………….

Garderober
Garderobeskab 20
Garderober
Garderobeskab 18
Garderober
Garderobeskab 19

…………………………………………………………………………………………..

garderober
Garderober 17

……………………………………………………………………………………………….

Garderober
Garderobeskab 21
garderober
Garderobe
Garderober
Garderobeskab 23

……………………………………………………………………………………………….

Kvaliteten i top

Når du vælger et indbygningsskab lavet af en af vores dygtige snedkere, får du et kvalitetsprodukt, der vil holde og se smukt ud i mange år fremover. I dag er der mange der vælger masseproducerede møbler, der hurtigt forsvinder ud af hjemmet igen, men når du vælger et kvalitetsprodukt som et snedkerbygget indbygningsskab, får du en smuk og klassisk finish, såvel som en kvalitet der kan holde i en livstid.

Et indbygningsskab fra Buchhaves Møbelmageri er det stykke godt håndværk skabt med  omhu. Det vigtigste for os er at skabe løsninger, der matchGarderobeskabe efter mål fuldender det klassiske indtryk og udnytter pladsen på bedste vis i soveværelset, entréen, under trappen, i kælderen eller hvor, der er behov for ekstra garderobeskabe efter mål.  Vi gør at for at opfylder dine ønsker og behov. Vi laver garderobeskabe efter mål, så de er indrettet til det du som kunde ønsker. Har du mange lange kjoler, skal der være ekstra plads under bøjlestangen. Har du mange skjorter og jakkesæt, skal der være ekstra meget bøjleplads. Har du mange sko, skal dine garderobeskabe efter mål indrettes til at rumme dem. Først at fremmest handler det om at få identificeret dine behov, så vi kan bygge den rigtige garderobe til dig.

er dine behov og ønsker, og vi gør altid vores bedste for at skabe et indbygningsskab, der opfylder dine behov for opbevaring og god stil.

 

 

 

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen