Garderober

Garderober som giver opbevaring til hele hjemmet

Det kan være en udfordring at få plads til alle ens ting i hjemmet. Med med garderober bliver opbevaringen simplere. Vi kan hjælpe dig til at få en mere velorganiseret garderobe. Med vores skuffe og bakke indsatser, bliver det hele bare lige det nemmere for dig. Dermed kan du hurtigere få overblik og slipper for at kæmpe med rodet hylder eller proppet skuffe.
Der er mange muligheder for hvilke slags garderobe vi kan hjælpe dig med at få i dit hjem. Er drømmen en klassisk og tidløs stil, hjælper vi med en garderobe der er funktionel og gennemtænkt i sit design. Vælger du Buchhave er du garanteret en garderobe som stå flotte i mange år uden at lade sig mærke af forskellige modelunder.

Garderober
Garderober 15

Garderober
Garderobeskab 1
Garderober
Garderobeskab 2
Garderober
Garderobeskab 3

Garderober
Garderobeskab 4
Garderober
Garderobeskab 5
Garderober
Garderobeskab 6

Garderober
garderobeskab 7
Garderober
Garderobe 8
Garderober
garderobeskab 9

Lige så det passer

Det er vigtigt at ens garderober passer ind i hjemmet og til din stil. Her på siden kan du se adskillige garderober med forskellige udformninger. Der er store og små garderober med indvendige, udvendige helt indbygget skabe, det er dine ønsker som er afgørende. Søger du måske lidt inspiration kan du se et væld af muligheder på vores hjemmeside. Få det du drømmer om, med atmosfære, personlige detaljer og stil. Altsammen uden at gå ned på funktionalitet og fed design.

Garderober
Garderobeskab 10
Garderober
Garderobeskab 11
Garderober
Garderober 12

Drømmer du om en fantastisk garderobe i et lækkert design, som passer perfekt ind i dit hjem?

En fed garderobe handler om mere end et sted at gemme dine ting af vejen. Vi tilbyder garderobeløsninger, der skaber ro, orden og overblik i hele dit hjem. Som er lige i din stil og med gennemført design

Efter kundens Behov

Det er vores fornemste opgave at nå frem til den løsning som passer til til badeværelse. Vi lytter først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. Dermed sikre vi os at du og din familie bliver glade og tilfredse med det vi producere. Det er med omtanke og sans for detaljer at vi producere vores bademøbler. Derfor er alt vi levere er i højeste kvalitet.

Garderober
garderobeskab 13
Garderober
skunkskab 14
Garderober
Garderobeskab 16

Garderober
Garderobeskab 20
Garderober
Garderobeskab 18
Garderober
Garderobeskab 19

garderober
Garderober 17

Garderober
Garderobeskab 21
garderober
Garderobe
Garderober
Garderobeskab 23

Hos Buchhaves møbelmageri

Vi fokusere på at udvælge fornuftige materialer til produktionen af vores håndlavede bademøbler. Møblet er er helt tilpasset det enkelte rum. Vores møbler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, du som kunde ønsker.
Hos Buchhaves møbelmageri tager vi meget gerne en uformel snak om det møbel du er på udkig efter og hjælper til at give dig et overblik på de muligheder der er. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer. Vi giver altid et tilbud hvortil der også medfølger en tegning. Vær opmærksom på at vores leveringstiden kan variere noget, da vi er et mindre værksted og alt er håndlavet.