Køkkenskabe

Køkkenskabe i snedkerkøkken Lyngby

køkkenskabe
snedkerkøkken Lyngby
køkkenskabe
snedkerkøkken Lyngby
køkkenskabe
snedkerkøkken Lyngby
køkkenskabe
snedkerkøkken Lyngby

Køkkenskabe i snedkerkøkken Lyngby

Vi kan snedker håndlave næsten alt inden for højskabe, kolonialskabe, skoskabe, overskabe og underskabe, vitrineskabe, køkkenskabe, toiletskabe og meget mere. Desuden har vi flere valg  af forskellige fronter og skuffer til køkkenskabe om det så er i et landkøkken, snedkerkøkken, hvidt køkken, eller gråt køkken, så er det dig som kunde der bestemmer, hvordan du gerne vil have det. Køkkenskabene er samlet, når du enten henter eller får dem leveret.  Se rund på vores hjemmeside og se alle de forskellige løsninger inden for køkkener og køkkenskabe som vi har lavet til mange forskellige kunde.Måske bliver du inspireret til dit nye køkken.

Efter kundens behov

Buchhaves Møbelmageri har fokus på at udvælge fornuftige materialer som fungere i produktionen af håndlavede køkkener, når materialerne udvælges til dit håndlavede landkøkken. Malede møbler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, som kunden ønsker. Hos Buchhaves Møbelmageri tager vi meget gerne en uformel køkkensnak og hjælper til at give dig et overblik på de umiddelbare muligheder du har når du overvejer nyt køkken. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer, men vi giver altid et fast tilbud hvortil der også medfølger tegninger. I løbet af processen kommer vi gerne ud og måler op.

Hos Buchhaves møbelmageri har vi altid produceret rammekøkkener og det med stor succes.

Her kombinerer vi gedigent håndværk og holdbare materialer med rammeteknikken og du som kunde får et stærkt og uforgængeligt køkken. Hos os kan du som kunde selv bestemme præcise mål for dit køkken. og har du specifikke ønsker eller behov inddrager vi gerne dem. så dit køkken får et helt unikt præg lige efter dine køkkendrømme. Altså indrettes dit køkken, så det rummer den stemning og det lys, som klæder boligen bedst.  Samtidig med at vi giver dig det moderne køkkens bekvemmeligheder. Når materialerne udvælges til dit håndlavede rammekøkken. Korpus bliver fremstillet i Poppelplader. For-rammer i Fyr mens skuffer og bakker er lavet i massiv træ, med softclose. Alle vores produkter bliver sprøjtemalet i vores egen malerafdeling og farven er helt op til kunden. Det er også muligt at får ubehandlet produkter hvis det er et ønske. både.

TILBAGE