forrammekøkken

Forrammekøkken i Horsens

Forrammekøkken
Landkøkken Horsens
Forrammekøkken
Landkøkken Horsens
Forrammekøkken
Landkøkken Horsens

Forrammekøkken

Forrammekøkken

Forrammekøkken i Horsens er som alle vores køkkener, snedker fremstillet i tæt samarbejde med kunden. Vores samarbejde førte frem til et helt unikt forrammekøkken, lige efter kundens behov og ønsker. Her ses hvordan et Snedker rammekøkken kan inkorporere nymoderne bekvemmeligheder og stadig bibeholde den klassiske charme som ofte kendetegner snedkerkøkkener.

Forrammekøkken

Stilen er blevet hyggelig, varm og meget rummelig i dette forrammekøkken – Der er højt til loftet i mere end en forstand og virkelig god plads til både familien, og madlavning. Der gamle køkken var egentlig fint nok. Men selve rummet hvor det gamle køkken lå var lille og mørkt, da den lå mod nord og der var ikke plads til familien når der skulle laves mad.  Kunden ville gerne have et større rum, som familien kunne samles i. Det skulle være et rum til afslapning såvel som arbejde – uanset om man står ved komfuret eller sidder bag en bærbar computer.

Det nye Landkøkken er den oprindelige spisestue, den vender mod syd, har udgang til terrassen samt to vinduer. Det er ca. 30 kvadratmeter stort og har en loftshøjde på  290. Kunden ønskede, at rummet skulle se ud som om, at det altid havde været køkken der. Kunderne besøgte mange køkkenbutikker. – Men de var ikke vilde med at putte et moderne, strømlignet køkken ind i det gamle murermester villa. De ville være tro mod de rammer som der nu engang var – uden at der af den grund behøver at gå ud over hverken bekvemmeligheder eller stil.

Køkkenet er et såkaldt forrammekøkken. Dvs. at det ikke er bygget i moduler. Det ses blandt andet på de 240 meter høje skabe, der er tilpasset rummet. For bevare det klassiske udtryk har de en snedker håndlavet emhætte over komfuret. Dette forrammekøkken er blevet det rum, de søger hen til – også når de har gæster.

tilbage